top of page

Een website over GEMEENTEBELANG?

Netherlands,_Kaag_en_Braassem,_Woubrugge

Toen we een tijd geleden begonnen aan een boek over de geschiedenis van Gemeentebelang dachten we een historisch overzicht te maken en een serie verhalen te schrijven: politieke issues waar de partij zich druk over heeft gemaakt en die laten zien hoe we daarmee omgingen. Inmiddels heeft Frans Witteman het historische overzicht te boek gesteld - dat boek is inmiddels verkrijgbaar. Daarnaast zijn er al enkele aanvullende verhalen geschreven, maar er is nog veel meer vertellen.

Op de website kunt u deze verhalen lezen. Daarnaast willen wij ook andere auteurs stimuleren om een bijdrage te leveren. Wanneer er in de toekomst voldoende verhalen op de website staan, kijken we hoe we hier een gedrukte versie in boekvorm van kunnen maken.

 

Wat we met deze website vooral willen laten zien is dat Gemeentebelang niet alleen goed luisterde naar wat er onder de bevolking leefde, maar ook heeft geprobeerd om het belang van inwoners voorop te stellen bij alle beslissingen van het gemeentebestuur. Of dat altijd gelukt is, zal uit die verhalen moeten blijken.

 

Veel leesplezier!

bottom of page